Beoordelingen van Van der Valk Urmond

Recente recensies van Van der Valk Urmond

4 sterren na 64 reviews

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Duidelijk, overzichtelijk en snel.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles is perfect geregeld en we hebben heerlijk genoten van ontbijt en diner!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Brood zat er niet bij. Asperges waren erg zout Kip was erg pittig

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, perfecte bodem, verrassende garnering.....Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

goede service en lekkere gerechten is elke keer weer genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, porties ruim! Behalve het kaasplankje, dat was wel heel erg weinig voor 11 euro. 5 eenhaps stukjes kaas met brood en stroop☹️

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was voor mij de eerste & laatste keer v.d. Valk. Het eten was lauw, kwalitatief redelijk maar zeker niet goed, tamelijk eenzijdig (zegt de schijf van 5 jullie iets?), porties in verhouding tot de stevige prijs niet in verhouding. De term eetbaar past hier nog het beste bij. Tevens ontbraken 1 x stroganof saus, 1x appelmoes & 1 (of 2) porties frites wat nog maar eens bevestigde dat er nul aandacht was voor een juiste afhandeling van onze bestelling. Al met al een trieste poging van jullie met het al eerder vermelde resultaat.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Toelichting bij bestelling NIET gelezen. Gevolg niet eetbare salade bij thuiskomst

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten wat lauw/koud. Spareribs zat weinig smaak aan. Ossenhaas saté was een beetje taai. De mini beefburger was het broodje soppig. De kip was wel heel lekker. We hadden alles opgehaald op de tijd dat het kon en waren zelfs een paar minuten eerder.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Een geweldige Paasbrunch box ontvangen bij Van der Valk Urmond. Hoeveelheid, kwaliteit en de prijs ...Top! Verpakking en toelichting verdient ook een 10. Vlotte en correcte afhandeling.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bruine triangel met oude kaas vandaag gegeten. Heerlijke dressing en groenten ertussen! Voor herhaling vatbaar!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten en met aandacht verpakt. Vriendelijk personeel en goede service. Nu eten in het restaurant even niet kan, komt dit toch echt in de buurt.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het vlees en de vis waren prima maar de groenten waren erg hard. Alles kon wat warmer en aan de reistijd kon het niet liggen want ik woon dichtbij. Een schaaltje rauwkost was ook lekker geweest. Wij hebben besloten dat het bij deze ene keer blijft. Jammer.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was wel lekker maar de kip was veel te zout! Gelukkig hadden we zelf plastic bordjes en bestek meegenomen want er zat niks bij. Misschien hadden we die et de bestelling moeten meenemen maar daar werd niks over gezegd.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fijne service en lekkere gerechten. Goede menukaart met volop keuze voor iedereen. Is een luxe om hier elke week wat uit te zoeken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Schnitzels waren taai/uitgedroogd, alsof ze uren op een warmhoudplaat hadden gelegen. Idem voor de worteltjes. Desert (chocotaartje en pannacotta) daarentegen was super (daarom toch 2 sterren).

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen en betalen ging heel makkelijk. Het is nog even afwachten of de paasbrunch ook goed smaakt. Maar dat zal geen probleem zijn.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ceasar Salade niet opgegeten, kip was echt niet te eten, droog en vreemde smaak.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekker en vers gemaakt. Goeie service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, super lekker allemaal, het voelde als of we echt bij van der Valk zaten. Een verbeterpunt is de verpakking, veel plastic en sommige gerechten zijn niet over te plaatsen op een echt bord omdat er bijvoorbeeld een sausje of iets bij zit dat niet te verplaatsen is zonder de structuur of opmaak aan te tasten. De zou bijvoorbeeld in een klein spuitzakje gedaan kunnen worden. Al met al heeft het prima gesmaakt.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goed warm

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekker eten, zo fijn dat we thuis kunnen geniet van Van der Valk. Gaan we vaker doen, zo veel lekkere gerechten om uit te proberen.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekker gegeten

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs/kwaliteit verhouding, lekker eten voor relatief weinig geld. Bestel- en afhaalproces verliep heel soepeltjes. Voor ons had er iets meer groente bij mogen zitten maar als je 2x mixed grill bestelt weet je dat de nadruk op vlees ligt. Heel tevreden, al voor de tweede keer, en voor herhaling vatbaar.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Smaakte lekker allemaal! En mijn kleine muis de eerste keer kipnuggets gegeten😉 ook zij vond het heerlijk! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en was na de bestelling ook snel klaar. We komen zeker weer terug, maar dan bij voorkeur natuurlijk IN het restaurant:-)

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Schnitzel was taai, er zat geen (stroganoff)saus bij en veel spek eraan. Spareribs waren wel oké. Frieten oud, het voldeed niet aan de verwachting in ieder geval.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top ! En vriendelijke bediening !

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, meer dan voldoende inhoud.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, alleen de mayonaise saus was over datum en dus zuur. Dat mag niet gebeuren lijkt me..

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend voor deze prijs

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Overzichtelijke bestelpagina, intuïtief bestelproces. Wel raar dat de site niet continu "geopend" is voor bestellingen, maar daarvoor trek ik geen sterretje af.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is goed, service ook. Maar prijs is te hoog voor een broodje.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Drie keer eten afgehaald en drie keer heerlijk gegeten! Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer erg lekker! Goed verzorgd, geweldige smaakcombinaties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Wàt een schnitzel. We waanden ons even in Oostenrijk. Grote portie, overheerlijk met pastinaak en pompoen, lekkere Stroganoffsaus. Absoluut voor herhaling vatbaar. Ook mooi geserveerd trouwens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren erg verrast. Een uitnodigende doos met overheerlijke producten. Keurig verpakt. Alles was prima, de ragout had meer gebonden gemogen maar dat was dan ook het enige. Wel veel plastic afval.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was erg goed. Het eten was erg lekker. Het bestellen online is alleen erg onduidelijk qua tijd. Je kan nergens aangeven hoe laat je het op wilt halen. Na gebeld te hebben werd aangegeven dat het standaard een half uur na de bestelling klaar zou zijn en als je een andere tijd wenst dat je dat in het opmerkingen veld aan kon geven. Maar dit word nergens uitgelegd. Heel onduidelijk allemaal! Neemt niet weg dat het eten top was!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, ruim voldoende en goed warm. Alleen de groenten waren in beide gerechten niet lekker, veel te hard, bijna nog rauw, alleen even aangebakken. Als de groenten gaar waren geweest dan 1 ster meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker van smaak. Saus mocht iets warmer zijn.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en goed verpakt. Kon zelfs nog mayonaise/ketchup/servetjes etc meenemen gratis. Heel goed verzorgd!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2 de keer in 2 dagen eten gehaald. Net zo lekker als dag 1 en meer dan genoeg.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een lekker eten en meer dan genoeg, dit gaan we vaker doen.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb deze keer de saté schotel besteld de andere keer had ik de snitzel en vis besteld deze waren super lekker . De saté schotel vond ik persoonlijk tegen vallen maar misschien komt dit omdat ik niet van zoetzure groente hou . Prijstechnisch niks aan op te merken .

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor slechts €10 een beefburger menu afgehaald bij de Valk in Urmond. Lekker menu. Geweldige beefburger. Precies op tijd klaar. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten werd keurig verpakt en was bij thuiskomst nog goed warm. Vriendelijke ontvangst ook.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Klein foutje in de bestelling maar heeeeel netjes opgelost. Eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lunchgerechten, goed verzorgd. Royale portie en mooi geserveerd.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was zeer goed verzorgd, zelfs gedacht aan peper, zout en bestek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hulde voor de kwaliteit. Prima oplossing voor mensen met een eigen bedrijf die afhankelijk zijn van goed eten onderweg. Service en klantvriendelijk zijn natuurlijk altijd al bijzonder goed, wij zijn niet anders gewend, ga zo door dan blijven wij met veel plezier gebruik maken van jullie mogelijkheden

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Portie genoeg Zag er zeer smakelijk uit. Alleen de frieten te bruin(leek wel 2x gebakken) Spareribs waren aan de droge kant voornamelijk de bovenkant. In het restaurant smaken ze veel malser. Benieuwd naar de volgende keer. Bedankt en voor jullie weer sterkte in deze rare tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden over onze bestelling. Ruim voldoende eten, lekker op smaak. Als ‘buurvrouw’ in de BC zeker voor herhaling vatbaar!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld dat we koffie konden bestellen

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Dikke pluim voor de bbq pakketten! Wij hadden zowel de standaard als de luxe bbq besteld. Er was een overdaad aan vlees, vis, bijgerechten, sauzen, kruiden en desserts! In elke doos ligt ook een boekje met de bereidingswijze voor het vlees of de vis. Ook de wijn die erbij zat viel in goede aarde. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer rijk en smakelijk gevulde doos